Рецензије о Skincell Advanced

 • Драган
  Поздрав свима. Серум Skincell Advanced има пријатну арому и глатку текстуру. Употребљени упркос брадавицама на врату, потпуно су нестали за само 30 дана. Користио сам га 2 пута дневно, ефекат је само бомба, ни сам то нисам очекивао од лека.
  Skincell Advanced
 • Снежана
  Користила сам skincell advanced серум да бих се решила мадежа на кожи. Значајни, такође видљиви мадеж потпуно је нестао у року од 2 месеца. Добро је што сам окренуо леђа процедури, такође сам веровао у ефекат ове супстанце. Саветујем свима, покушајте и пријавите се.
  Skincell Advanced
 • Мария
  Рекла сам мужу да лечи брадавице на мојој кожи. Мислила сам да би их могла уклонити још једна крема, док сам те убеђивала да користиш ову. Нестао након 7 дана. Прошло је 20 дана откако користим Skincell Advanced серум, брадавице су само грашак.
  Skincell Advanced
 • Зорана
  Током трудноће почео сам да развијам проблеме са кожом. Лекар је рекао да је све у реду, али ова слика ме није обрадовала. По савету пријатеља купио сам Skincell Advanced серум и после месец дана од места и брадавица није остало ништа. Тако да саветујем.
  Skincell Advanced
 • Наталия
  Имао сам врло ружан мадеж у близини носа. Увек сам то мрзео, чак сам ишао и код хирурга по помоћ. Али доктор ми је саветовао да почнем да пробам Skincell Advanced серум. За само 2 месеца решила сам се мадежа на лицу без операције. Био сам запањен резултатом.
  Skincell Advanced
Рејтинг Skincell Advanced
4.2
17